DESIGN Mammakläder samlat liv och smala axelband med jumpsuit ocrmli1701-Damkläder

DESIGN Stentvättade långa jeans med vida ben i lätt material

DESIGN Mammakläder samlat liv och smala axelband med jumpsuit ocrmli1701-Damkläder

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DESIGN stickad tröja med barock design

DESIGN Mammakläder samlat liv och smala axelband med jumpsuit ocrmli1701-Damkläder

22 maj, 2019, kl 12:00

Vid en insats i Lund i oktober blev en styrkeledare på Räddningstjänsten Syd angripen av en man som uppträdde hotfullt och hindrade släckningsarbetet.DESIGN Strandplagg med omlott fram blombroderimönster och tofsar baktill Idag meddelade Lunds Tingsrätt att mannen döms för förgripelse mot tjänsteman.

DESIGN Strukturerat linne med kontrasterande rand
DESIGN Svart ekologisk pikétröja i muscle fit med dragkedja i kragen 22 mars, 2019, kl 10:14

2018 var året då vi gick igång med en ny organisation, en förändringsprocess som landade väl.DESIGN Svart overStorlekd träningstopp med teddymaterial Det var också ett år med skogsbränder, ett ökat fokus på terrorhot och utveckling av vår kärnverksamhet. Förstärkt samverkan internt och externt har haft positiv effekt på mycket av det vi har gjort under 2018

DESIGN Svart djurmönstrad overStorlek t-shirt med halv ärm
DESIGN Svart kort sweatshirt med textmönster

DESIGN Mammakläder samlat liv och smala axelband med jumpsuit ocrmli1701-Damkläder

De allra flesta olyckor kan förebyggas. Men ibland händer de ändå, och då vill vi att du ska veta hur du ska agera. Ett bra skydd mot olyckor börjar med att du vet vilka risker som finns och agerar utifrån den kunskapen. Din insats innan räddningspersonalen hunnit fram kan vara avgörande. Vi rekommenderar att det finns fungerande brandvarnare, handbrandsläckare, brandfilt och spisvakt i alla bostäder.

DESIGN Svart sweatshirt i overStorlek-modell DESIGN Småblommig solklänning i minimodell med singoallaringning

Efter en översyn av automatiska brandlarm har Direktionen för Räddningstjänsten Syd fattat beslut om uppsägning av avtal och årsavgifter. DESIGN Svart t-shirt med halvpolokrage och dragkedjaFrån den 1 juli 2019 gäller istället en fast avgift för oönskade larm när Räddningstjänsten Syd larmas via SOS alarm till en automatlarmsanläggning, samt avgifter för övriga tjänster som Räddningstjänsten Syd utför.

Vi är här för tredje man, och det är ett stort ansvar som ställer höga krav; allmänhetens, personalens och mina egna krav.DESIGN Svarta vida byxor med pressveck

- Andreas Berg

DESIGN Svarta och randiga mellanlånga badshorts 2-pack flerpack spara

Att få hjälpa andra är det bästa med mitt jobb. DESIGN Svartvit krinklad baddräkt med rund halsringning och högt skurna benVi träffar så mycket människor och känslan att man är behövd är underbar.

- Linda Lindqvist

DESIGN Tall Avsmalnande byxor med veck och militärknappar